Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE JE ZAPELO? Radonjić traži pojačanja, hoće li stići do početka EL?

Dolazak Rakićevića u Zvezdu uzburkao je strasti, ali šampion Srbije nije završio sa popunjavanjem tima, nedostaju plej mejker i centar.

JAKOVLJEVIĆ: Na meti Zvezde dvojica NBA igrača!
Pominju se, za sada neidentifikovani, igrači iz NBA. Čeka se da se vidi da li će potpisati ugovore tamo.
– I dalje smo u potrazi za rešenjima koja će biti dobra za tim. To je način na koji razmišljamo. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ipak, šanse da nam pojačanja stignu do utakmice sa Darušafakom su minimalne. Baš teško, rekao je Dejan Radonjić za Sportski žurnal.
Zvezda je odlično otvorila setonu sa tri vrlo ubedljive pobede.
ABA LIGA: Zvezda čisti sve redom, Zadar pao uz ‘stotku’ (VIDEO)
– Malo je bilo onih koji su verovali da ćemo izgledati ovako ubedljivo. A, moj fokus je bio da iz dana u dan budemo bolji. Tako da nismo ni pravili neke projekcije. Iza nas je veliki rad koji nam je ulio uverenje da možemo da budemo dovoljno dobri, da ABA ligu možemo da počnemo sa četiri trijumfa i da maksimalnim učinkom dočekamo start Evrolige. Osećaj je dobar, ali sada je jako bitno da pobedimo i Megu, kaže Radonjić.
Posle Mege, sledi duel u Evroligi sa Darušafakom.
– Novi istorijski format Evrolige sa 16 klubova donosi veliku neizvesnost po mnogim pitanjima. Ali, to je nešto što ćemo rešavati u hodu. Želja nam je da što spremniji dočekamo Darušafaku, ali svesni svega što nas čeka. Biće izuzetno teško, naši rivali su napravili mnogo dobrih stvari u prelaznom roku, uložili izuzetno velika sredstva, shodno tome napravili sjajne timove. Darušafaka je idealan primer, kao klub sa ogromnim ulaganjem i ambicijama. Videćemo gde smo mi u svemu tome.
Rakićević se odmah po potpisivanju ugovora priključio timu i regostrovan je za oba takmičenja u kojima Zvezda trenutno igra.
– Petar nije prošao pripremni period i to je evidentno. Sada kroz rad prolazi sve elemente koji su potrebni kako bi pre svega podigao nivo fizičke spreme. Tek posle toga možemo da govorimo o drugim stvarima. Videćemo koliko će brzo da ide taj proces i na osnovu toga planirati naredne korake, izjavioje Radonjić u razgovoru za Sportski žurnal.
The post GDE JE ZAPELO? Radonjić traži pojačanja, hoće li stići do početka EL? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radonjić: Pojačanje za Darušafaku? Teško

Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2016

Košarkaši Crvene zvezde odlično su počeli novu sezonu u ABA ligi, a već u četvrtak protiv Darušafake, na startu Evrolige očekuje ih težak ispit...Trener Dejan Radonjić je posle trijumfa u Zadru istakao da je zadovoljan izgledom tima bez obzira što još nije kompletiran...Kako sada stvari stoje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.