Fantasy NBA: Petak 25. mart

Izvor: MVP.rs, 25.Mar.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: Petak 25. mart

Pogledajte koje igrače smo izdvojili za večerašnja takmičenja na "FantasyNova".

U noći između petka i subote, u NBA ligi će se igrati devet utakmica, a na sportskom fantazi sajtu "Fantasy Nova"  nas čeka nekoliko interesantnih takmičenja, na koje se sigurno vredi prijaviti.

Danas smo za vas izdvojili četiri igrača koji bi mogli da vam pomognu da popunite određene pozicije u timu, a na kraju smo sastavili i jedan potencijalno interesantan tim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
JOHN LEUER (3.40)

Finiks Sansi naredne noći igraju protiv Sakramento Kingsa, a utakmicu će zbog problema sa leđima propustiti Tajson Čendler.

U Čendlerovom odsustvu, odlične partije prikazuje Džon Luer, a verujemo da će i protiv Sakramenta njegova minutaža biti velika, na granici od 40 minuta. U dva meča koje je Čendler propustio zbog povrede, Luer je ostvario dabl-dabl učinke i prosek od 17.5 poena i 13.5 skokova.

Sličan učinak u večerašnjoj utakmici protiv Kingsa, može vam doneti veliki broj poena, a gledajući cenu koju košarkaš Finiksa ima, njegova kupovina se može pokazati kao odličan izbor.

DEANDRE JORDAN (6.40)

Sezona Los Anđeles Lejkersa je odavno gotova gledajući borbu za plej-of. Ono što je timu iz El Eja ostalo, jeste prilika da se mladim košarkašima da veća sloboda u igri, a upravo to trener Bajron Skot radi u poslednj vreme.

Jedan od igrača koji igra sa većom slobodom jeste i Džulijus Rendl, koji kada dobije odgovarajuću minutažu, šesto ostvari dabl-dabl učinak, a po tom statističkom parametru se trenutno nalazi na 15. mestu u NBA ligi.

Na poslednje dve utakmice, Rendl je ostvario dabl-dabl učinke, uz prosek od 16 poena, 14.5 skokova i tri asistencije. Kako Lejkersi u noči između petka i subote dočekuju Denver Nagetse, koji će ponovo igrati bez Keneta Farida, Rendl bi mogao na još jednoj utakmici da ostvari dabl-dabl učinak.

GIANNIS ANTETOKOUNMPO (7.60)

Janis Adetokumbo je jedan od igrača koji se nalazi u sjajnoj seriji individualnih dostignuća. Košarkaš Milvokija je na poslednjih 15 utakmica ostvario četiri tripl-dabl učinka, a njegovi proseci su zaista impresivni.

Popularni "Greek Freak" na poslednjih šest utakmica u proseku ostvaruje učinak od 19.7 poena, 8.5 skokova i 8.7 asistencija, sto su zaista impresivne brojke.

Takođe, na poslednjih sedam mečeva, Adetokumbo u proseku donosi 34.77 fantazi poena, pa se i za večerašnji duel Milvokija i Atlante nameće kao dobra kupovina.

Za kraj, pogledajte kako če izgledati jedan od naših timova za večerašnja takmičenja:

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.