Fantasy NBA: Fantazi je najbolji provod

Izvor: MVP.rs, 30.Jan.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: Fantazi je najbolji provod

Ako ste sportski zaljubljenik kao i mi, nema lepšeg načina nego da subotnje veče provedete uz NBA na "FantasyNova".

U noći između subote i nedelje, u najjačoj ligi na svetu se igra sedam mečeva. To je prava prilika da na portalu "Fantasy Nova" sastavite vaš fantazi tim i tako budete u konkurenciji za brojne novčane nagrade.

Večeras vas na "Fantasy Nove" očekuju tri turnira sa ukupnim nagradnim >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << fondom od 9.500 dinara, a tu je čak 20 "1 na 1" turnira, na koje se možete prijaviti u zavisnosti od iznosa koji želite da uložite, odnosno osvojite. Naš posao će i ovaj put biti da vam pomognemo da sastavite što bolju ekipu, a u narednim redovima ćemo obrazložiti naše izbore.

PG

Bez obzira što su Memfis Grizlisi odlična defanzivna ekipa, večeras smo se na poziciji plejmejkera odlučili za Ražona Ronda (6.80), koji igra zaista impresivno u poslednje vreme. Iskusni plejmejker je ostvario odličnu saradnju sa Demarkusom Kazinsom, pa će, verujemo, slično biti i večeras u interesantnom duelu Kingsa i Grizlisa.

Kao jeftinija opcija, izdvaja se Noris Kol (4.00), a interesantan bi mogao biti i Šon Livingston (3.40), pogotovo ako Voriorsi meč sa Seventisiksersima reše nešto ranije.

SG

Kako ni večeras u sastavu Nju Orleansa neće biti Entonija Dejvisa, ostali igrači iz prve petorke će imati nešto veću slobodu u napadu. Mi smo se tako uz, moramo da priznamo, mali rizik, odlučili za Tajrika Evansa (6.20). Bek Pelikansa u poslednje vreme ima problema sa kolenima, ali bi se večeras trebao naći u sastavu ekipe. Kako Nju Orleans igra protiv Bruklina, verujemo da bi Evans mogao ostvariti dobar učinak. U svakom slučaju, savetujemo vam da obratite pažnju na status košarkaša Pelikansa pred sam početak prve utakmice.

Zanimljiva opcija bio nam je i Monta Elis (5.60), koji bi protiv Denvera mogao ostvariti dobar učinak.

SF

Najzanimljiviji meč ove noći odigraće sigurno San Antonio Spursi i Klivlend Kavalirsi, a u izboru dvojice krila, mi smo se odlučili za onog koji je prethodni put ostvario bolji učinak, a čija je cena takođe niža. Kao što možete da zaključite iz prethodno napisanog, na krilu smo izabrali Kavaija Lenarda (8.20)

Ukoliko ipak želite da na poziciji niskog krila kupujete jeftinije, Danilo Galinari (6.40), Trevor Ariza (5.00) i Markus Moris (4.40) su naši predlozi.

PF

Imali smo veliku dilemu prilikom izbora igrača na poziciji krilnog centra. Prvo smo mislili da izaberemo Drejmonda Grina (8.20), ali je košarkaš Voriorsa u fantazi smislu za večerašnju utakmicu, mač sa dve utakmice. Ako Voriorsi brzo reše pitanje pobednika u meču sa Seventisiksersima, Grin će imati manju minutažu, a samim tim i slabiji fantazi učinak. Kako smo već napravili određeni rizik sa Evansom, košarkaša Voriorsa smo iz tog razloga preskočili.

Kako smo već naveli da Entoni Dejvis neće igrati, odlučili smo se da njegov saigrač bude naš izbor, pa smo u tim uvrstili Rajana Andersona (5.60). Kako je i prethodni put bio jedan od najboljih igrača u duelu Spursa i Kavsa, i večeras bi odlična opcija mogao biti Tristan Tompson (4.40)

U slučaju da želite baš da uštedite izborom igrača na poziciji rilnog centra, savetujemo vam da se odlučite za Majlsa Tarnera (4.00) ili Džoša Smita (3.60).

C

Na poziciji centra smo izabrali DeMarkusa Kazinsa (9.40), bez obzira što verujemo da snažni košarkaš Kingsa neće imati lak posao u duelu protiv Marka Gasola i Zeka Rendolfa. Ipak, smatramo da će duel sa centrima Memfisa biti pravi test za košarkaša Kingsa, koji će, verujemo, biti uspešno rešen.

Jeftinijih opcija ima zaista mnogo i sumnjamo da ćete napraviti pogrešan izbor, a mi smo smatrali da i večeras treba da spomenemo ime Nikole Jokića (4.20), koji iz noći u noć pokazuje svoje košarkaške kvalitete, i na pravi način koristi minute koje dobija od trenera Majka Melouna.

Obratite pažnju i na podatak da prvi NBA meč, a samim tim i takmičenje na "FantasyNova" počinju u 23 sata i 30 minuta, pa ako nemate novca na računu, prošetajte do "Soccer" kladionice i uplatite željeni iznos na vaš račun. Zatim iz topline doma na miru sastavite tim, a onda uz malo sreće možda i zaradite nočvane nagrade.

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "FantasyNove", kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.