Fantasy NBA: 10. novembar

Izvor: MVP.rs, 10.Nov.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy NBA: 10. novembar

I danas vam dajemo predloge za takmičenja na "FantasyNova".

Nakon jedne od bogatijih noći u NBA ligi, kada se igralo čak 11 utakmica, u noći između četvrtka i petka čekaju nas četiri meča u najjačoj ligi na svetu. Na sportskom fantazi sajtu "FantasyNova" je spremno osam turnira, a izbora igrača je dovoljno da se naprave različite, a konkurentne ekipe.

U narednim redovima pročitajte koje to igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << vam mi preporučujemo za večeras.

PG

Na mestu plejmejkera ima nekoliko igrača oko kojih se razmišljamo pred večerašnje duele. To su pre svih Daren Kolison (4.20), Tim Frejžer (4.00) i Tajler Džonson (3.80). Kolison se nakon osam utakmica suspenzije nedavno vratio na teren, odnosno u startnu postavu Sakramento Kingsa, odakle je izbacio Taja Losona. Sigurno je da će u narednom periodu učinak plejmejkera Kingsa biti bolji, pa nam je on prva opcija za večeras.

Kao jeftiniju opciju, pored igrača koje smo spomenuli, obratite pažnju i na Ražona Ronda, koji bi baš večeras mogao da zablista u duelu Bulsa i Hita. Takođe, pre sastavljanja ekipe, pogledajte status Stefana Karija, koji je prethodne noći zadobio lakšu povredu članka desne noge. Iako se plejmejker Voriorsa vratio na teren, ne bi nas začudilo ako bi večerašnji duel protiv Denver Nagetsa ispratio sa klupe.

SG

Na poziciji beka šutera, odlučili smo da izaberemo igrača koji se nalazi u dobroj formi na poslednjih nekoliko utakmica. Tako je naš izbor pao na Lua Vilijamsa (4.20), košarkaša Lejkersa koji će i ove godine biti u konkurenciji za najboljeg šestog igrača. Iskusni košarkaš Lejkersa na poslednjih pet utakmica prosečno postiže 17.2 poena, 2.6 skokova, 4.4 asistencije i 1.6 ukradenih lopti, što mu je donosilo oko 25 fantazi poena. Kako Lejkersi večeras igraju protiv Sakramento Kingsa, od košarkaša Lejkersa očekujemo da pruži jop jednu dobru partiju.

SF

Na poziciji niskog krila, naša prva opcija je "Greek Freak" Janis Adetokumbo. Kako Milvoki Baksi igraju protiv Nju Orleans Pelikansa, Adetokumbo će imati dosta prilika da dođe do novog sjajnog učinka. Jedina opasnost mogla bi biti rana prednost ekipe Džejsona Kida, zbog koje bi starteri imali manju minutažu. Ipak, smatramo da će Pelikansi pružiti dostojan otpor Baksima, te da će utakmica biti neizvesna do samog kraja.

Interesantna opcija bi mogao biti i Džimi Batler (5.80), posebno ako se uzme u obzir njegov učinak od prethodne noći, kada je bio jedan od najboljih igrača, sa 48 fantazi poena.

PF

Na poziciji krilnog centra smo imali najviše dilema, odnosno, najviše igrača koje smo želeli da ukombinujemo u tim. Tako smo posle par utakmica u kojima smo izostavili Entonija Dejvisa (9.60), odlučili da je večeras vreme da se snažni krilni centar Pelikansa ponovo nađe u našem timu. Nema previše potrebe objašnjavati ovu odluku. Dejvis je igrač koji u fantazi okvirima pravi najbolje učinke, a dok god je u dobrof formi, treba da nam bude jedna od sigurnijih opcija u fantaziju.

Pored Dejvisa, vredni pomena su i Drejmond Grin (5.80) od kog i dalje očekujemo jednu tripl-dabl partiju, kao i Terens Džons (3.60) koji u poslednje vreme dobija sve više minuta, pa mnogi predviđaju da će se uskoro naći i u prvoj postavi Pelikansa. Mladi košarkaš na poslednje tri utakmice prosečno ostvaruje učinak od 17 fantazi poena, a mi se nadamo da će ta cifra večeras još bolja.

C

Na centarskoj poziciji nismo štedeli, pa smo imali dovoljno kredita za Demarkusa Kaznsa (8.60) i Hasana Vajtsajda (7.40). Kazns bi protiv Lejkersa mogao odigrati svoju najbolju utakmicu u sezoni, dok Vajtsajda očekuje interesantan duel sa Bulsima i njihovom centarskom linijom, koja ova sezone realno nije preterano kvalitetna.

Ako do sada niste, obavezno posetite www.fantasynova.rs i napravite vaš tim. Srećno!

(foto: FantasyNova)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.