Džordž: Sve vreme trče, kao da se ne umaraju

Izvor: B92, 13.Avg.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž: Sve vreme trče, kao da se ne umaraju

Krilni košarkaš SAD Pol Džordž kaže da je protok lopte ono što je mučilo njegovu ekipu u meču sa Srbijom.

“Internacionalni timovi zaista umeju da se kreću i da utrčavaju. To nas umara, način na koji oni igraju napad. U NBA naravno ima kretanja, ali kod njih je konstantno, nikada ne stoje mirno. U našoj igri ima trenutaka kada si u mestu, kada možeš da se odmoriš. Oni se konstantno kreću s jedne na drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranu i kao da se ne umaraju, a to je novo za nas“, kazao je Džordž posle pobede svog tima 94:91.

Kevin Durent žali zbog ispuštenog vođstva s početka utakmice.

"Ušli smo sami sebi u glavu. Odlično smo počeli, vodili sa skoro 20 poena razlike. Umesto da zadržimo vođstvo bavili smo se glupim stvarima, sudijskim odlukama, fizičkim aspektom igre. Morali smo da ostanemo fokusirani", kaže Durent.

U poslednjem kolu SAD igra sa Francuskom, a Srbija sa Kinom za prolaz.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.