Denver testira Nikolu Radičevića

Izvor: Mondo, 16.Jun.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denver testira Nikolu Radičevića

Nagitsi žele da provere mladog srpskog plejmejkera, koga su 2015. odabrali na draftu.

Foto: MN Press

Da li Nikola Jokić mogao da dobije saigrača iz Srbije?

Klub našeg vunderkinda, Denver Nagitsi, stekli su na NBA draftu 2015. pravo i na Nikolu Radičevića (23 godine, 197 centimetara), nekadašnjeg đaka Partizana, koji od 2012. igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za Sevilju.

Generalni menadžer Denvera Arturas Karnišovas potvrdio je da će rođeni Čačanin ovog leta otići na testiranja u SAD i da će tamo provesti leto.

"Biće u našem timu na Letnjoj ligi. Proveravaćemo koliko je napredovao i počećemo od toga što budemo videli na Letnjoj ligi. Imamo svoj način procene igrača koje ubacimo u režim Letnje lige i nastavićemo da razgovaramo sa njim", rekao je Litvanac.

Radičević je u sezoni 2016/17 odigrao 28 utakmica u ACB ligi i na terenu prosečno postizao po 25 poena, uz 9,3 poena i 2,7 asistencija po utakmici. Njegov Betis završio je sezonu na pretposlednjoj poziciji i ispao iz lige.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.