Denver izjednačio protiv Portlanda, novi tripl-dabl Jokića

Izvor: RTS, 06.Maj.2019, 06:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denver izjednačio protiv Portlanda, novi tripl-dabl Jokića

Košarkaši Denevera slavili su u Portlandu sa 116:112 i izjednačili rezultat na 2:2 u polufinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Ekipu iz Kolorada predvodio je fantastični Nikola Jokić novim tripl-dablom – 21 poen, 12 skokova i 11 asistencija. Naredni meč igra se u sredu u "Pepsi" centru u Denveru.
Denver je uspeo da na gostujućem terenu vrati Portlandu brejk i izjednači u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << polufinalnoj seriji na 2:2. Ekipa Majka Melona meč je prelomila u trećoj četvrtini, koju je dobila rezultatom 27:14.

Nagetse su do važne pobede predvodili Nikola Jokić i Džamal Marej. Jokić je ostvario čak četvrti tripl-dabl ove sezone u plej-ofu i meč završio sa 21 poenom, 12 skokova i 11 asistencija za nešto više od 38 minuta igre. Naš centar se istakao na kraju meča, kada je sjajnim asistencijama razigravao saigrače.

Marej je bio najefikasniji, sa 34 poena, četiri asistencije i pet skokova. Odličnu partiju pružio je i iskusni Pol Milsam, sa 21 poenom i 10 skokova.
Srpski centar je zabrinuo navijače pošto je u finišu meča hramljući otišao do klupe.

Kako je naveo trener Nagetsa, povreda nije teža i Jokić ne bi trebalo da ima bilo kakvih problema u nastavku takmičenja.
U redovima Trejlblejzersa Si-Džej Mekalum je postigao 29 poena, a Demjan Lilard se zaustavio na 28.
Serija se nastavlja u sredu u ''Pepsi'' centru u Denveru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić još jednim tripl-dablom doveo Denver do 2:2 (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2019

U drugoj utakmici na Portlandovom terenu u polufinalu Zapadne konferencije tim iz Kolorada pobedio sa 116:112 (29:33, 28:30, 27:14, 32:35)...Posle prethodne istorijske utakmice na četiri produžetka, u kojoj je Denver imao šansu da pobedi, odigran je još jedan zanimljiv duel s Portlandom pred njegovom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Brejk Denvera u Portlandu, novi tripl-dabl Jokića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2019

Srpski košarkaš Nikola Jokić sa novim tripl-dablom vodio je Denver do brejka i pobede u Portlandu 116:112 za 2:2 u polufinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige...Jokić je ostvario čak četvrti tripl-dabl ove sezone u plej-ofu, sa 21 poenom, 12 skokova i 11 asistencija za 39 minuta...Sjajnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.