De Kolo demantovao prelazak u Barselonu

Izvor: B92, 01.Feb.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Kolo demantovao prelazak u Barselonu

Najbolji igrač Evrope Nando de Kolo demantovao je spekulacije španskih medija da bi mogao da pređe iz CSKA u Barselonu.

Francuski reprezentativac je sa prosekom od 19,4 poena, 5 asistencija i 3,6 skokova po meču predvodio "Armejce" do titule u Evroligi prošle sezone.

On je igrao tokom karijere u Španiji, nastupao je za Valensiju 2009-2012, a u CSKA je stigao iz NBA lige 2014.

De Kolo je prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leta produžio ugovor na još tri sezone, a na Tviteru je i javno demantovao navode Mundo Deportiva.

"Iako nam je "malo" hladno ovde, sviđa mi se život u Moskvi. Ali hvala što brinete za mene", poručio je De Kolo španskom dnevniku.

Francuz je u NBA igrao za San Antonio Sparse i Toronto Reptorse, na 125 nastupa imao je prosek od oko četiri poena, te manje od po dva skoka i asistencije po utakmici.

Karijeru je počeo u Šoleu, a sa Francuskom je bio šampion Evrope 2013. u Sloveniji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.