Milvoki i Golden Stejt startovali pobedama - sjajan učinak Bjelice (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2021, 07:53

Milvoki i Golden Stejt startovali pobedama - sjajan učinak Bjelice (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta i Bruklina pobedama su počeli novu sezonu u NBA ligi. Voriorsi su u prvom meču sezone savladali u gostima Los Anđeles Lejkersa u "Stejpls centru" sa 121:114, a odlično izdanje na premijeri imao je srpski košarkaš Nemanja Bjelica.

Bjelica je ostvario dabl-dabl učinak od 15 poena (6/7 šut iz igre, 1/1 za tri) uz 11 skokova i četiri asistencije za 26 minuta igre.

Od njegovih saigrača najbolju rolu imao je Stefon Kari sa tripl-dabl >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učinkom od 21 poena (5/21 šut iz igre, 2/8 za tri) i po 10 uhvaćenih lopti i asistencija, a pobedi Golden Stejta doprineo je i Džordan Pul sa 20 koševa i tri asistencije.

Među poraženim Lejkersima, Lebron Džejms upisao je 34 poena (13/23 šut iz igre), 11 skokova i pet asistencija, Entoni Dejvis je imao 33 poena (15/26 šut iz igre) i 11 uhvaćenih lopti, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz na svom terenu.

Rasel Vestbruk meč je završio sa osam poena, a Karmelo Entoni sa jednim više.



Aktuelni šampion Milvoki odbranu titule počeo je ubedljivim trijumfom kod kuće protiv Bruklina sa 127:104.

Janis Adetokumbo predvodio je Bakse sa 32 poena (12/25 šut iz igre) uz 14 skokova i sedam asistencija, a ispratili su ga Kris Midlton sa 20 koševa i devet uhvaćenih lopti, kao i Pat Konoton sa istim košgeterskim učinkom.

U ekipi Netsa Kevin Durent je bio najbolji sa 32 poena, 11 skokova i četiri dodavanja, Džejms Harden zabeležio je 20 poena i po osam skokova i asistencija, a Peti Milis je ubacio poen više.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BJELICA RAZBUCAO LEBRONA I LEJKERSE: Srbin upisao dabl-dabl i pokazao Americi ko je PROFESOR! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Okt.2021

U drugoj utakmici prvog dana takmičenja, Golden Stejt pobedio je Los Anđeles Lejkerse sa 121:114.

Nastavak na Kurir...

Dabl-dabl Bjelice, tripl-dabl Karija – Voriorsi preokretom srušili Lejkerse

Izvor: B92, 20.Okt.2021

Golden Stejt Voriorsi savladali su Los Anđeles Lejkerse 121:114, na otvaranju jubilarne 75. NBA sezone...Prvi zvaničan meč za tim Voriorsa odigrao je srpski reprezentativac Nemanja Bjelica i bio je jedan od najboljih u pobedničkoj ekipi...Upisao je dabl-dabl učinak od 15 poena i 11 skokova...Šutirao...

Nastavak na B92...

Nemanja Bjelica dabl-dabl učinkom srušio Lejkerse

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2021

Košarkaški Golden Stejta na startu NBA sezone u gostima su pobedili Los Anđeles Lejkerse rezultatom 121:114 uz sjajno izdanje Nemanje Bjelice.

Nastavak na N1 televizija...

Stiv Ker: Ne možete Bjelicu da saterate u ćošak

Izvor: B92, 20.Okt.2021

Trener Golden Stejta Stiv Ker izneo je niz pohvala na račun Nemanje Bjelice posle utakmice koju je odigrao u "Stejpls centru" protiv Los Anđeles Lejkersa...U pobedi rezultatom 121:114, svojoj prvoj zvaničnoj utakmici u dresu Voriorsa, srpski košarkaš ostvario je "dabl-dabl" od 15 poena i 11 skokova,...

Nastavak na B92...

Beli oduševio i Karija: Nisam znao da ume tako da dodaje…

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2021

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica oduševio je na debiju za Golden Stejt Voriorse ostvarivši dabl-dabl učinak od 15 poena i 11 skokova, uz četiri asistencije, u pobedi nad Los Anđeles Lejkersima (121:114) na startu nove sezone NBA lige. Pohvale za Belog stižu sa svih strana, uključujući i prvu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.