Da li ste videli mog brata? E, njega se plašim!

Izvor: Mondo, 14.Apr.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da li ste videli mog brata? E, njega se plašim!"

Srpski košarkaš smatra da Denver ima perspektivu da osvoji titulu u NBA ligi. Kaže da se nikoga od rivala ne plaši: "Plašim se samo jedne osobe u životu - brata. Da li ste ga videli?".

Nikola Jokić igrao je najbolju sezonu u karijeri.

Srpski reprezentativac "eksplodirao" je u dresu Denvera, ali nije imao sreće da sa Nagetsima stigne do plej-ofa.

Jokić je ubeđen da će situacija i na tom polju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se promeni sledeće sezone i da će se on i njegovi saigrači možda boriti iz za šampionski prsten.

"Nismo izdržali pritisak u finišu, uoči svake utakmice bilo je ako izgubite nema ništa od plej-ofa. Bili su to uslovi u kojima nismo mogli da igramo normalno, ali verujem da ćemo već sledeće sigurnop ući u doigravanje", rekao je Jokić.

Na pitanje da li je u perspektivi moguće da se Denver umeša u šampionsku trku srpski centar bio je konkretan.

"Zašto da ne? Pobedili smo Klivlend, Golden Stejt, možemo bar da se nadamo".

Jokić je ove sezone oduševio sve u NBA ligi, prosečno je beležio 16,7 poena, 9,8 skokova i 4,9 asistencija, ali je, prema njegovom mišljenju, daleko od toga da postane velika zvezda.

"Lebron Džejms, Kavaj Lenard... Ne znam da li mogu da budem superstar. Ali ne plašim se duela s njima. Zašto bih? Igram košarku. Plašim se samo jedne osobe u životu - brata. Da li ste ga videli?", našalio se srpski reprezentativac i najavio da će tokom leta naporno raditi da bi jos više napredovao.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MA KAKV LEBRON I KAVAJ: Evo koga se Nikola Jokić najviše plaši…

Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2017

Srpski centar Nikola Jokić sumirao je danas sezonu Denvera, ali se na kratko i našalio sa predstavnicima medija, otkrio je koga se najviše plaši.. . Naime, jedno od pitanja odnosilo se na to da li Nikola Jokić može da postane NBA superstar, čime je otkrio da se ne plaši duela sa Lebronom, Kavajom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.