Da li gledamo najlošiji tim u istoriji SAD?

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li gledamo najlošiji tim u istoriji SAD?

Sikersi su ove nedelje izjednačili još jedan negativni rekord. Ne lige, već američkog sporta. Da li su najlošiji NBA tim u istoriji?

Dok Golden Stejt piše rekorde, Njujork kupuje dresove Kristapsa Porzingisa, Klivlend i San Antonio hvataju ritam, kao i ostali elitni timovi, Filadelfija radi isto što i prošle sezone.

Siksersi konstantno gube.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ekipa Breta Brauna izgubila je svih 16 utakmica na startu ove sezone i uz deset poraza sa kraja prošle, došla do rekordne cifre od 26 poraza zaredom.

Samo su dva tima u istoriji američkog sporta uspela da povežu toliko poraza. Prvi je NFL tim Tampa Bej Bakanirs u sezoni 1976/77, a drugi... Upravo Filadelfija Siksersi, i to u sezoni 2013/14.

Dakle, navijači tima iz Pensilvanije dugo su naviknuti na konstantne neuspehe svog tima. Novajlije u ekipi još se bore sa tom navikom. Jedan od njih je i Džalil Okafor, doskorašnji student Djuka i treći pik sa ovogodišnjeg drafta.

Prema objavi američke TV mreže ESPN, centar Filadelfije izašao je u grad sa saigračem Kristijanom Vudom, koji je takođe ruki i obojica su učestvovali u incidentu na ulici.

"Siksersi su očajni, a vi ste gubitnici", navodno im je dobacio navijač Bostona, posle čega ga je Okafor navodno napao.



Izvor: YouTube

Teški dani za franšizu koja u vitrinama ima tri šampionske titule.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.