Čovek koji radi sve  Nemanja Bjelica! VIDEO

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek koji radi sve " Nemanja Bjelica! VIDEO

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je jednu od najboljih partija u NBA karijeri.

Bjelica je bio jedan od najboljih aktera meča u kojem je Sakramento pobedio Minesotu.

Kingsi su uspeli da nadoknade 27 poena minusa i da dođu do preokreta posle produžetka protiv "vukova".

Briljantnu partiju pružio je Nemanja Bjelica, koji je imao 20 poena (7/10), devet skokova, osam asistencija, dve ukradene lopte i tri blokade.

Krilni centar reprezentacije Srbije potvrdio je da se nalazi u formi života, što se tiče NBA, i nastavio da bude jedan od najbitnijih igrača ekipe ove sezone.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bjeličin "flert" sa tripl-dablom VIDEO

Izvor: B92, 28.Jan.2020

Nemanja Bjelica odigrao je protekle noći jednu od najboljih utakmica u NBA karijeri...Srpski košarkaš je bio vrlo blizu tripl-dabla sa 20 poena, 9 skokova i 8 asistencija...Pogodio je 70% šuteva iz igre (7/10), te šutirao izvanrednih 66,7% za tri poena (4/6)...Uz to, Bjelica je imao i tri blokade...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.