Cedevita ispunila obećanje

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cedevita ispunila obećanje

U redove hrvatskog prvaka stigao je i četvrti novi Amerikanac.

Posle plejmejkera Vila Čerija, šutera Kevina Marfija i krila Demetrisa Nikola, Cedevita je za novu sezonu angažovala i iskusnog centra Krisa Džonsona (32 godine, 211 cm).

Kao što je najavljeno, potpis ugovora usledio je brzo posle početka priprema, pa će trener Jure Zdovc već za koji dan imati na raspolaganju sve igrače, osim reprezentativaca Hrvatske Ukića, Krušlina i Ramljaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Kao Kevin Marfi, Džonson stiže u Zagreb iz druge kineske lige, ali on se može pohvaliti nešto bogatijim iskustvom igranja u NBA ligi. Od 2010. do 2013. bio je član Portlanda, Bostona, Nju Orleansa i Minesote, a sa Portlandom je čak osetio "barut" plej-of utakmica.

U Evropi je poslednji put bio 2015. godine i to u ekipi Turk Telekoma.

Dolaskom Džonsona, "sokići" su zaključili letnji prelazni rok, u kome su promenili više od pola ekipe.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Cedevita preti Zvezdi: Stigao četvrti Amer, bivši centar NBA lige

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2017

Cedevita želi da skine trogodišnju dominaciju Crvene zvezde u ABA ligi. Zagrepčani su doveli četvrtog Amerikanca, nekadašnjeg NBA centra Krisa Džonsona...Iskusni 32- godišnji 211 centimetara visoki centar odigrao je ukupno 74 utakmice u NBA ligi i to za Boston, Portland, Nju Orleans i Minesotu. Prošle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.