Braun poručio Morentu: Ti si glup – to će ti uništiti je***u karijeru VIDEO

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 09:18

Braun poručio Morentu: Ti si glup – to će ti uništiti je***u karijeru VIDEO

Nekadašnji NBA košarkaš Kvami Braun prokomentarisao je ponašanje mladog plejmejkera Dža Morenta.

Košarkaš Memfisa Dža Morent ponovo je suspendovan od strane sopstvenog kluba.

Morent je ponovo uhvaćen na video snimku kako maše vatrenim oružjem i pošto mu je to drugi prestup ove godine, očekuje se da bude oštro kažnjen.

Posle ovog skandala se oglasio i Kvami Braun, nekadašnji prvi pik NBA drafta i član Vašingtona, Lejkersa, Memfisa...
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Dakle, voliš da se igraš oružjem, je li, Dža? Voliš oružje... Umesto da budeš u svom domu i kupuješ svo oružje na svetu koje ti se dopada ti mašeš pištoljem pred kamerom kao da želiš problem pa da ga ispravljaš lažnim izvinjenjem. Ti si glupi dečko, najgluplji u celoj ligi. Imaš 231 milion dolara i glumiš kriminalca? Zakon ti dozvoljava da imaš pištolj, ali zašto koji ku**c izvlačiš pištolj i kao tu pretiš u prazno. Kakva je to muzika koju puštaš? To će ti uništiti je***u karijeru", rekao je Braun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.