Brajant sve bliži Virtusu

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant sve bliži Virtusu

Italijanski Virtus iz Bolonje saopštio je da je korak bliže dovođenju NBA zvezde Kobija Brajanta.
Krajem prošle nedelje Virtus i Brajantovi menadžeri postigli su načelni dogovor da Amerikanac igra u timu iz Bolonje dok traje lok–aut u NBA ligi, ali je ostalo da se usaglase pojedine finansijske i administravne stavke.

Virtus i Brajantovi menadžeri intenzivno rade na postizanju konačnog dogovora. Ovo je kompleksan ugovor, koji zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << maksimalno angažovanje obe strane i rad na svim detaljima. Svi želimo da ishod bude pozitivan. Dolazak Brajanta bio bi velika stvar za celu italijansku košarku – navodi se u saopštenju Virtusa.
Amerikanac bi za 10 utakmica u dresu bolonjskog kluba trebalo da dobije 2,2 miliona evra.
Čelnici Virtusa rade na promeni rasporeda takmičenja u prvenstvu Italije, pošto žele da prvih pet gostovanja u ligi odigraju u najvećim halama u Italiji, kako bi bilo prodato što više karata jer se očekuje dolazak velikog broja navijača koji će želeti da vide Brajanta. Ipak, neki manji klubovi, kao što su Kremona i Vareze, ne pristaju na takav aranžman.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.