Brajant: Za Lejkerse i kroz zid

Izvor: B92, 27.Nov.2013, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant: Za Lejkerse i kroz zid

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant izjavio je da jedva čeka da se vrati na teren i da se nije dvoumio oko nastavka saradnje s klubom.

Četvrti najbolji strelac u istoriji NBA lige produžio je ugovor sa Lejkersima na još dve godine.

"Došli su sa razrađenim planom i sistemom za koji su mislili da odgovara i meni i klubu. Bilo mi je vrlo lako da prihvatim ponudu. Nije bilo pregovora, a to će verovatno biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moj poslednji ugovor", rekao je Brajant.

Mediji su preneli da je Brajantov ugovor vredan 48,5 miliona dolara, što će ga u naredne dve godine činiti najplaćenijim košarkašem sveta. On je odbacio kritike medija o visini ugovora, pošto Lejkersi sada ne mogu da dovedu još neku "zvezdu" i rekao da je klub mogao da zadrži njega, Pau Gasola i da dovede još jednog igrača.

"Mislim da će sve biti u redu. Ekipa ima mogućnost da napravi nešto posebno", rekao je 35-godišnji košarkaš.

Brajant nije igrao ove sezone, pošto se još oporavlja od operacije Ahilove tetive, obavljene u aprilu. On bi na teren mogao da se vrati 6. decembra, na utakmici protiv Sakramenta.

Brajant je zahvalio klubu što ga je podržao tokom oporavka.

"Za njih bih trčao i kroz zidove. Oni su dokazali da su bili u pravu, a da su ostali pogrešili", rekao je Brajant i dodao da je spreman na promene u svojoj igri.

"Spreman sam da se prilagodim i da usporim, da pomalo promenim ritam. Spreman sam na svaku promenu i želim da poslušam sve što mi moje telo bude govorilo", dodao je on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedva čekam da se vratim na teren

Izvor: Beta, 27.Nov.2013

VAŠINGTON, 27. novembra 2013. (Beta-AP) - Košarkaš Los Andjeles Lejkersa Kobi Brajant izjavio je da jedva čeka da se vrati na teren i da se nije dvoumio oko nastavka saradnje s klubom...Četvrti najbolji strelac u istoriji N.

Nastavak na Beta...

Brajant: Promeniću se zbog Lejkersa

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2013

Najbolji igrač Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant izjavio je da jedva čeka da se vrati na teren i da se nije dvoumio oko nastavka saradnje s klubom.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.