Bogdan, Teo i Raduljica – najvažnija trojka za  Andrijanin život!

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2017, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan, Teo i Raduljica – najvažnija trojka za Andrijanin život!

Naši proslavljeni reprezentativci i novopečeni NBA igrači, udruženo su ponudili najveću sumu novca na licitaciji za humanitarnu večeru sa svojim saigračem u reprezentaciji Pre nekoliko dana pokrenuta je humanitarna licitacija za večeru i druženje sa Miroslavom Raduljicom na sajtu www.sportskibazar.rs radi skupljanja sredstava za lečenje Andrijane Jovanović (18) kojoj je hitno potrebno 80.000 eura za operaciju tumora u Italiji. Pred sam kraj licitacije, desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se nešto što niko nije očekivao, ali zaista potez vredan divljenja! Naši proslavljeni reprezentativci i novopečeni NBA igrači, Miloš Teodosić I Bogdan Bogdanović, udruženo su ponudili najveću sumu novca na licitaciji za humanitarnu večeru sa svojim saigračem u reprezentaciji Miroslavom Raduljicom i tako obezbedili deo potrebnih sredstava za lečenje osamnaestogodišnje Andrijane Jovanović. Oni su svojim nesebičnim gestom ukazali na važnost humanosti, potvrdili da u našoj reprezentaciji vlada porodična atmosfera i da se kolege iz reprezentacije udružuju i van terena kada je potrebno! Takođe, Teodosić I Bogdanović su u šali prokomentarisali su da je ovo sjajna prilika da iz prve ruke čuju iskustva iz NBA lige od Miroslava Raduljice i apelovali na sve ljude da im se pridruže u akciji prikupljanja novca za izlečenje mlade Andrijane. Andrijana Jovanović je bila potpuno zdrava devojka koja se bavila sportom, ali jednog dana iznenada joj je pozlilo, a dalje analize kod doktora donele su loše vesti koje niko nije mogao da očekuje. Umesto da oseti radost življenja na pragu punoletstva, ona je zajedno sa porodicom krenula u svoju najveću borbu protiv opasnog Juingovog (Ewing) sarkoma na rebru, samo mesec dana pred njen 18. rođendan. Nada za Andrijanino izlečenje postoji u Italiji. Cena ovog komplikovanog zahvata iznosila bi 80.000 evra, što je nedostižna cifra za njenu porodicu. Andrijani vreme za sakupljanje novca ubrzano ističe, i svaki vid pomoći je bitan. Kako bi Andrijana što pre došla do ozdravljenja upišite 325 i posaljite SMS na 3030. Ukoliko ste iz Švajcarske upisite human325 i pošaljite SMS na 455. Takođe, možete pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun kao i putem linka na e-doniraj. Unapred hvala za uplate koje možete izvršiti na račune otvorene u fondaciji "Budi human": Dinarski: 160-470596-26 Devizni: 00-540-0002146.9 IBAN broj: RS35160005400002146998 Fondacija EXIT je kroz humanitarnu inicijativu "Sportski Bazar" pokrenula akciju "Humanitarna večera" na sajtu www.sportskibazar.rs.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bogdan, Teo i Raduljica - Pomoć za Andrijanin život

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2017, 08:46

Pre nekoliko dana u organizaciji Exit Fondacije pokrenuta je humanitarna licitacija za večeru i druženje sa Miroslavom Raduljicom radi skupljanja sredstava za lečenje Andrijane Jovanović (18) kojoj je hitno potrebno 80.000 eura za operaciju tumora u Italiji...Pred sam kraj licitacije, desilo se nešto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.