Bodiroga prodavao bič, on ga patentirao u NBA

Izvor: B92, 12.Okt.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bodiroga prodavao "bič", on ga patentirao u NBA

Momak po imenu Gad Šemgad (God Shammgod) je u NBA ostao upamćen kao neko čije je ime sinonim za odlične driblere, a u NBA je odigrao samo jednu sezonu. Šemgad Vels je rođen 29. aprila 1976. godine i danas radi kao pomoćni trener u Dalas Maveriksima. Prema sopstvenim rečima, u NBA je došao dvadeset godina prerano.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZABORAVNI AMERIKANAC: Bivši NBA as pokrao Dejana Bodirogu, video snimak je dokaz! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2017

Sve je jasno kao dan...Pomoćni trener u Dalas Maveriksima, Šemgad Vels (41) je svojevremeno u NBA patentirao dribling koji se zove "bič", ili po njemu upamćen kao „šemgad“. Vels iz današnje perspektive tvrdi da plejmejkeri sada imaju veću slobodu u igri i više MVP priznanja, oduševljavaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.