Bobi i San Antonio: Počelo je od Garbahose...

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Sep.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi i San Antonio: Počelo je od Garbahose...

Boban Marjanović neće moći da pomogne saigračima iz reprezentacije Srbije na Evrobasketu. Bila je to loša vijest za selektora Aleksandra Đorđevića, ali on je dan pred EP stigao i da se našali sa Horheom Garabahosom, nekadašnjim reprezentativcem Španije, a sadašnjim funkionerom. "Ljut sam na Garbahosu, pitajte ga šta sam mu rekao", rekao je Đorđević uz osmijeh i dodao: "On je krivac što mi ove godine nemamo jednog igrača. Klauzula >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << NBA da mogu da zabrane nastupe igračima koji imaju ugovore počela je sa njim. Vi se toga ne sjećate, ali on je to rekao da ne mogu da mu zabrane, igrao je, pa je NBA reagovao i tražio da se unese sada poznata klauzula, pa smo ovdje bez jednog važnog igrača zbog njegove greške", rekao je Đorđević aludirajući na zabranu San Antonija izrečenu centru Bobanu Marjanoviću. Srbija na poziciji centra ima Miroslava Raduljicu, Nikolu Milutinova i Ognjena Kuzmića. (B92, foto: Youtube)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Đorđević: Ljut sam na Garbahosu, zbog njega Bobi nije sa nama

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2015

Pred početak Evropskog prvenstva u košarci selektor naše reprezentacije Aleksandar Đorđević je bio raspoložen, ali nije zaboravio Bobana Marjanovića. Srpski centar bi gotovo sigurno bio na spisku putnika za Berlin, ali mu je San Antonio zabranio da igra zbog navodne povrede. - Video sam se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.