Besplatno osiguranje za NBA veterane

Izvor: MVP.rs, 29.Jul.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno osiguranje za NBA veterane

Najjača liga na svetu će pružati zdravstvenu pomoć bivšim igračima i po završetku njihovih karijera.

NBA liga je iz godine u godinu sve popularnija, a gotovo sve ekipe posluju u velikom plusu. Unija igrača, na čelu sa Krisom Polom, u prethodnom periodu se borila da obezbedi bolje uslove života za one sportiste koji su već završili svoju NBA karijeru. Tako će od 2017. godine svi košarkaši koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << su u najjačoj ligi na svetu proveli minimum tri godine imati mogućnost besplatnog zdravstvenog lečenja. Igrači koji su u NBA ligi proveli više godina imaće i dodatne beneficije, a za one sa 10 ili više sezona biće obezbeđeno i besplatno zdavstveno osiguranje za njihove porodice.

"NBA liga nikada nije bila ovako popularna, a mi koji danas igramo u njoj smo svesni da smo u ovakvoj poziciji zbog svih onih koji su se u prošlosti borili za bolju budućnost. Bitno je da se brinemo o našoj široj NBA porodici i iz tog razloga sam ponosan na stvari koje smo uradili", izjavio je Pol, predsednik Unije igrača (NBPA).

(foto: NBA / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.