Barkli: Španija će pobediti Ameriku

Izvor: Vesti-online.com, 09.Sep.2014, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barkli: Španija će pobediti Ameriku

Nekada najveći brbljivac NBA lige Čarls Barkli ne veruje da će SAD da osvoje zlatnu medalju na Munodbasketu. Bivša zvezda Filadelfije, Feniksa i Hjustona i osvajač najsjajnijeg odličja čuvenog "Drim tima" na OI u Barseloni 1992. godine smatra da će u finalu SP Španija da pobedi izabranike Majka Križevskog.

Ne veruje u svoje: Čarls Barkli, nekada velika zvezda NBA lige

 

"Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će Španija da pobedi SAD u očekivanom finalu. Prednost Španaca je ne samo domaći parket i visinska razlika, već mislim da Evropljani više nemaju strahopoštovanja prema američkim košarkašima u NBA ligi. U moje vreme nije bilo tako. Sećam se da su na Olimpijskim igrama u Barseloni igrači drugih selekcija tražili da se slikaju sa nama". Sada to nije slučaj", rekao je Čarls Barkli.

 

Braća Gasol, Pou i Mark, Serž Ibaka, Hoze Kalderon i dalje su bitni igrači u NBA ligi, a u najjačem šampionatu na svetu igrali su još: Huan Karlos Navaro, Fransisko Klaver, Rudi Fernandez i Serhio Rodrigez.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Čarls Barkli: Španci će dobiti SAD jer nisu zaplašeni američkim NBA igračima

Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2014

Amerikanac Čarls Barkli je preskočio nekoliko faza takmičenja i prognozirao da će Španija pobediti SAD u finalu Mundobasketa...Legendarni košarkaš veruje da će presudan faktor biti broj španskih igrača u NBA ligi...„Mislim da će SAD izgubiti od Španije. Španija ima sjajan tim, ali najveća...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.