Ana Divac: Svaka tragedija slično izgleda, bespomoćni smo u tim trenucima i zaista nam treba razumevanje nekoga preko puta nas (FOTO)

Izvor: Story, 24.Apr.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Divac: Svaka tragedija slično izgleda, bespomoćni smo u tim trenucima i zaista nam treba razumevanje nekoga preko puta nas (FOTO)

Javnost u Srbiji upoznala je Anu Divac (50) pre gotovo tri decenije kao tadašnju izabranicu trofejnog sportiste Vlade Divca (49), koji je danas, nakon uspešne karijere, generalni menadžer košarkaškog kluba Sakramento iz NBA lige.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

ŠTA TO RADI DIVAC: Pored Bogdanovića, Kingsi bi i najveću zvezdu Srbije! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2017

Još jedan tim iz najbolje lige na planeti se uključio u ‘lov’ na Srbina.. Svakako da će se ovog leta timovi iz NBA nadmetati oko Miloša Teodosića.. Još jedan tim koji je stao u red za srpskog organizatora igre jeste Sakramento. Rupu koja postoji na toj poziciji u rosteru Kingsa bi NBA-ligaš...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.