Adrijana se veselila kod  Miličićevih

Izvor: Blic, 24.Maj.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana se veselila kod Miličićevih

Darko Miličić, košarkaš NBA tima Memfis grizlis, juče se u Novom Sadu oženio svojom dugogodišnjom devojkom Zoranom Markuš, a među posebnim zvanicama bili su njegov kolega Marko Jarić sa suprugom Adrijanom Limom, kojoj je ovo prvi boravak u Srbiji.

Još pre nekoliko meseci Darko Miličić je najavio veliku svadbu u Srbiji – rečeno, učinjeno. Ceremonija crkvenog venčanja održana je u Sabornoj crkvi svetog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nikole u Sremskim Karlovcima. Divnoj ceremoniji prisustvovalo je stotinak najbližih, među kojima i Marko Jarić sa suprugom Adrijanom Limom, slavnom brazilskom manekenkom. Društvo im je pravio Markov otac Srećko Jarić, koji je čekajući početak svečanog čina veselo razgovarao sa Dušanom Dudom Ivkovićem, selektorom košarkaške reprezentacije Srbije.

Obezbeđenje ispred crkve bilo je rigorozno. Miličići su želeli da venčanje bude što je moguće privatnije, a nakon crkvenog obreda svatovi su se uputili ka Novom Sadu gde je u „MB pivnici" obavljeno građansko venčanje i potom počelo veliko svadbeno veselje kojem je prisustvovalo više od četiristo zvanica - rodbina, prijatelji i Markovi saigrači iz NBA lige i srpske reprezentacije.

Upućeni tvrde da je ovo venčanje jedno od najglamuroznijih u Srbiji poslednjih godina, s obzirom na to da je Darko pre dve godine potpisivanjem ugovora zaradio 21 milion dolara. Njegova novopečena supruga Zorana angažovala je za ovu priliku i poznatog kreatora Darka Kostića, dok je mladoženja odelo za venčanje već pripremio u Americi.

Podsetimo, Darko i Zorana su u vezi tri godine, a mlada je u blagoslovenom stanju i trebalo bi da se porodi na leto. Za mesto venčanja izabrali su Novi Sad budući da su oboje proveli detinjstvo u srpskoj Atini, a Darko je zbog venčanja i očekivane prinove morao da se oprosti od toga da će igrati za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu koje se u septembru održava u Poljskoj. Selektor Duda Ivković procenio je da bi dolazak prinove mogao da ga spreči u tome da se potpuno posveti košarci.

I Jarić pravi svadbu u Srbiji

Marko Jarić i njegova supruga, čuvena manekenka Adrijana Lima, koji su 14. februara sklopili brak u bajkovitom skijalištu Džekson Hol u Vajomingu, uskoro bi trebalo da organizuju venčanje i u Srbiji. Marko je odnedavno u Beogradu, gde traži idealnu lokaciju za svadbu.

Nenad Krstić se ženi Tanjom

Još jedan srpski reprezentativac koji igra u NBA ligi, Nenad Krstić, uskoro bi trebalo da stane na ludi kamen. Nenad je odlučio da se ovoga leta oženi svojom dugogodišnjom devojkom Tanjom.

Sve o svadbi u „Pulsu"

U narednom broju magazina „Puls", koji će se na kioscima pojaviti u sredu, imaćete ekskluzivnu priliku da saznate sve detalje o svadbi Darka Miličića – ko su bili gosti, šta je bilo na meniju, ko je bio najveseliji"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.