100.000 dolara zbog uvrede Lebrona Džejmsa

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2010, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

100.000 dolara zbog uvrede Lebrona Džejmsa

Rukovodstvo NBA lige kaznilo je danas sa 100.000 dolara većinskog vlasnika Klivlenda Dena Džilberta zbog neprimerenih izjava upućenih Lebronu Džejmsu nakon njegovog prelaska iz redova Kavalirsa u Majami.

Odluku o prelasku u tim sa Floride Džejms je saopštio pre četiri dana u specijalnoj emisiji "Odluka" emitovanoj na televiziskoj stanici ESPN, a Džilbert ju je ocenio kao "kukavički čin".

Nezadovoljan odlaskom jednog od najboljih košarkaša NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lige čelnik Klivlenda je Lebrona uvredljivo nazvao i "dezerterom", što je nadležne u najjačoj košarkaškoj ligi sveta navelo da mu izreknu opomenu za nekorektno ponašanje u vidu visoke novčane kazne.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.