NATO poludeo zbog Vučićeve posete Kosovu: Prištinska novinarka objavila skandaloznu fotografiju!

Izvor: BKTV News, 21.Jan.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO poludeo zbog Vučićeve posete Kosovu: Prištinska novinarka objavila skandaloznu fotografiju!

Jučerašnja poseta Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji očigledno je ozbiljno razbesnela čelnike NATO pakta, jer su njihovi promoteri u Srbiji tim povodom osuli žestoku paljbu po predsedniku Srbije.

Među NATO promoterima prednjačile su Rada Trajković i prištinska novinaraka Una Hajdari.

Bivša poslanica u skupštini Kosova Rada Trajković nije propustila priliku da i u trenutku kad Vučić razgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa Srbima na KiM pokušavajući da im pomogne, osumnjiči vlast u Srbiji za ubistvo Olivera Ivanovića, ali i da poruči da Srbima na KiM nije potreban "Vučićev marketing".

Una Hajdari, Miljenica nevladinih organizacija u Beogradu, kao što smo već navikli koristi svaku priliku da napadne Srbiju, njenog predsednika, ali i srpski narod.

Izgleda je da je poseta Vučića srpskom Kosovu toliko iznervirala Unu Hajdari da je skinula sve maske i pokazala pravo lice svoje mržnje, ismevajući na Tviteru predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

When bored at a press conference... #Vucic #Kosovo pic.twitter.com/OMCEzpinIi

Uz komentar "Kada se dosađujem nas press konferenciji" Una Hajdari je na delu pokazala svoj odnos prema novinarskoj profesiji, otkrivajući ono što je možda do sada uspešno skrivala, a to je čista mržnja prema Srbiji, srpskom narodu i njegovom predsedniku!

Kako drugačije tumačiti ovakav postupak u trenutku kada predsednik Srbije pokušava da razume muku svakog čoveka na KiM i da mu pri tome pomogne.

"Novinarka" Reportera bez granica Una Hajdari to ne želi da razume, a kako i bi i mogla kada njena mržnja kako se vidi iz priloženog - nema granice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Prisluškivani razgovor N. Sandulovića i Ivanovićevog čoveka - država naručila ubistvo (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 21.Jan.2018

Šiptarski portal iz Prištine "Insajder" objavio je prisluškivani razgovor čoveka iz okruženja Olivera Ivanovića i Nikole Sandulovića, NATO lobiste i "kontraverznog biznismena"......Prema vođenom razgovoru, početne sumnje su da vlast države Srbije, odnosno režim Aleksandra Vučića, stoji iza...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.