Šampionski gen: Olga Danilović je najbolja u Evropi!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampionski gen: Olga Danilović je najbolja u Evropi!

Najbolja juniorka Srbije, 15-godišnja Olga Danilović popela se na krov Evrope!

Na pojedinačnom prvenstvu Starog kontinenta u konkurenciji do 16 godina, koje je odigrano u Moskvi, 12. juniorka sveta, naša zlatna devojka osvojila je prvo mesto i trofej namenjen najboljoj u Evropi.

Briljantna Olga je u finalu ubedljivo savladala Poljakinju Igu Sviatek sa 2:0, po setovima 6:1, 6:3.

Bravooo Olga!

Podsećamo da je Miomir Kecmanović u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tenisera do 18 godina eliminisan u četvrtfinalu, a i njemu kao i Olgi se predviđa blistava teniska budućnost.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUDUĆNOST SRPSKOG TENISA: Olga Danilović šampionka Evrope! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2016

Najperspektivnija srpska teniserka Olga Danilović dominantno je osvojila prvenstvo u Moskvi popevši se tako na krov Evrope.. . Samo 15 godina ima Olga Danilović, levoruka supertalentovana teniserka, a više nego dominantno je osvojila prvenstvo u Moskvi na kom su nastupale i godinu dana starije takmičarke.. Koliko...

Nastavak na HotSport.rs...

Olga Danilović najbolja u Evropi!

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2016

Najbolja juniorka Srbije se popela na krov Evrope pobedom nad Igom Svijatek (Poljska) sa 6:1, 6:3 Nastavlja Olga Danilović (15) da oduševljava. Posle titule u dublu na Rolan Garosu se popela i na krov Evrope!Na pojedinačnom prvenstvu Starog kontinenta u konkurenciji do 16 godina...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.