Rusi se sećaju Džajića: Legendarni fudbaler dobio poklon u Moskvi

Izvor: Press, 21.Feb.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi se sećaju Džajića: Legendarni fudbaler dobio poklon u Moskvi

Dragana Džajića, najboljeg srpskog fudbalera u 20. veku, dočekalo je prijatno iznenađenje u Moskvi gde je doputovao kao deo ekspedicije crveno-belih.
Foto:B92.net
U hotelu gde je smešten Zvezdin tim, Džajića je sačekao jedan ruski fotograf koji mu je poklonio uramljene fotografije - sa utakmice Jugoslavije i Sovjetskog saveza i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dueli sa čuvenim Albertom Šesternjovom, kao sa oproštajne utakmice Lava Jašina, gde je "Džaja" igrao za Tim sveta.
"Nemam reči koje bi opisale koliko mi znači to što me se u Moskvi i danas sećaju i to što sam dobio ovakav poklon. Ovo su veoma značajne fotografije, sa oproštaja Lava Jašina pogotovo. Zahavljujući ovim fotografijama, setio sam se i Šesternjova, kao veliko ime ruskog fudbala. Bila mi je čast da igram protiv njega, a naravno, presrećan sam što sam dobio ovako vredan i značajan poklon", rekao je Džajić za sajt crveno-belih.

Revanš utakmica šesnaestine finala između moskovskog CSKA i Crvene zvezde na programu je od 18.00. U prvom meču u Beogradu ekipe su odigrale bez golova.

Foto: FK Crvena zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.