Puškov: Priznavanje pasoša DNR i LNR pokazuje da pritisak na Moskvu neće dati rezultate

Izvor: Vostok.rs, 19.Feb.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puškov: Priznavanje pasoša DNR i LNR pokazuje da pritisak na Moskvu neće dati rezultate

Rusko priznanje dokumenata koji se izdaju na teritoriji DNR i LNR pokazuje da pritisak na Moskvu neće dati rezultate", napisao je na Tviteru senator Aleksej Puškov.

„Priznavši pasoše DNR/LNR, Moskva je dala na znanje da pritisci na nju po ukrajinskom pitanju (izjave Pensa u Minhenu) neće dati rezultate“, napisao je Puškov na Tviteru.

Priznav pasporta DNR/LNR, Moskva dala ponяtь, čto davlenie na nee po ukrainskomu voprosu (zaяvlenie Pensa v Mюnhene) ne dast rezulьtatov.
— Alekseй Puškov (@Alexey_Pushkov) February 19, 2017
Juče je predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao dokument kojim Rusija priznaje dokumenta koja se izdaju ukrajinskim građanima i licima bez državljanstva koja žive na teritoriji jednog broja regiona DNR i LNR do rešavanja situacije u tim regionima.



Ranije je potpredsednik SAD Majkl Pens izjavio da Vašington smatra da Rusija treba da odgovara za svoje postupke u Ukrajini.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
 
 

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.