Izvor: RuskaRec.ru, 18.Feb.2017, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin potpisao ukaz o priznanju dokumenata DNR i LNR

Predsednik Rusije Vladimir Putin je potpisao ukaz o priznanju dokumenata koji su izdati državljanima Ukrajine i licima bez državljanstva sa stalnim mestom boravka na teritoriji određenih rejona Donjecke i Luganske oblasti (DNR i LNR). To je u subotu, 18. februara, saopštila pres-služba Kremlja. Ukaz stupa na snagu od dana potpisivanja. Lideri DNR i LNR: Možemo i oružjem da oslobodimo preostali deo Donbasa Navedene mere >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << su privremene i biće na snazi do političkog regulisanja situacije u ovim regionima. Dok se to ne dogodi, u Rusiji se priznaju važećim lični dokumenti i svedočanstva o rođenju, dokumenti o obrazovanju, kvalifikaciji, sklapanju i razvodu braka, promeni imena i smrti, kao i potvrde o registraciji vozila i registracione oznake, koji su izdati na teritoriji ovih republika.  Vlasnici ovih dokumenata koje su dokaz o identitetu mogu da ulaze na teritoriju Rusije bez viza.  
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin potpisao dekret: Priznao dokumente građana Donbasa

Izvor: BKTV News, 18.Feb.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je danas dekret o priznavanju ličnih dokumenata i registarskih tablica izdatih državljanima Ukrajine i licima bez državljanstva sa trajnim boravkom u nekim distriktima ukrajinskih regiona Donjecka i Luganska...lica bez državljanstva sa trajnim boravkom u...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.