Izvor: Blic, 23.Mar.2024, 21:43

PUTIN NIJE SHVATIO AMERIKU OZBILJNO Kako je odbacio upozorenja za krvavi napad, a POKOLJ PLANIRAN OD NOVEMBRA

Islamska država preuzela je odgovornost za napad na popularnu koncertnu dvoranu u blizini Moskve u petak, ali Kremlj te navode nije potvrdio, a Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je da su "teroristi imali nameru da pređu granicu Rusije i Ukrajine i da su imali kontakte na ukrajinskoj strani".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MASAKR U MOSKVI PLANIRAN OD NOVEMBRA: Kako su odbačena američka UPOZORENJA na krvavi napad na "Krokus" (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 00:15

Ambasada SAD je prethodno pozorila građane da izbegavaju velika okupljanja..Islamska država preuzela je odgovornost za napad na popularnu koncertnu dvoranu u blizini Moskve u petak, ali Kremlj te navode nije potvrdio, a Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je da su "teroristi imali nameru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.