MASAKR  U MOSKVI PLANIRAN OD NOVEMBRA: Kako su odbačena američka UPOZORENJA na krvavi napad na Krokus (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 00:15

MASAKR U MOSKVI PLANIRAN OD NOVEMBRA: Kako su odbačena američka UPOZORENJA na krvavi napad na "Krokus" (FOTO/VIDEO)

Ambasada SAD je prethodno pozorila građane da izbegavaju velika okupljanja
Islamska država preuzela je odgovornost za napad na popularnu koncertnu dvoranu u blizini Moskve u petak, ali Kremlj te navode nije potvrdio, a Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je da su "teroristi imali nameru da pređu granicu Rusije i Ukrajine i da su imali kontakte na ukrajinskoj strani".
Teroristička grupa preuzela je odgovornost za napad u kratkom saopštenju koje je u petak objavila novinska agencija Amak, povezana sa ISIS-om, na Telegramu.
Nisu pružili dokaze koji bi potkrepili tvrdnju. Dan nakon napada, islamisti su se ponovo...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISIS OBJAVIO SNIMAK NAPADA U MOSKVI: Noževima nasrtali na narod, pucali na ljude iz blizine (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024

Stravični snimci...Islamska država je objavila snimak koji prikazuje iz prvog lica teroristički napad i pokolj u hali Krokus u Moskvi...Na snimku koji traje minut i po vide se teroristi koji iz automatskog oružja otvaraju vatru po civilima...U jednom trenutku je prikazan i džihadista koji više...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.