Naučnik bizarno poginuo: Supruga Tamara ga ostavila samog u sobi, kad se vratila zatekla JEZIVU SCENU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučnik bizarno poginuo: Supruga Tamara ga ostavila samog u sobi, kad se vratila zatekla JEZIVU SCENU! (FOTO)

Rib Davidović (81), ugledni naučnik poginuo je u nesreći u Himkiju, blizu Moskve.

Davidović je pao kroz prozor kada je trenirao da hoda novim štapom.

Davidović je živeo u stanu na 15. spratu sa suprugom Tamarom Makimovnom. Pre nekoliko godina, muškarac je počeo da ima zdravstvene probleme, zbog kojih je bio ograničen u kretanju.

U večernjim satima na dan tragedije, par je bio kod kuće. Davidović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekao svojoj ženi da želi da vežba hodanje novim štapom. Tamara Maksimovna ostavila je muža u sobi, a ona je otišla u kuhinju. Nakon nekog vremena, čula je nerazumljiv zvuk i, trčeći unutra, videla je da štap leži na podu kraj otvorenog prozora, a da njen muž nije bio u sobi.

Знаменитый пчеловод разбился насмерть в Москве, выпав из окна

Заслуженный ученый-пчеловод погиб в результате несчастного случая в подмосковных Химках. Райнгольд... https://t.co/IA1UuVmp8s

— Информационное Агентство "365 дней" (@NEWS365biz) September 4, 2019

Gledajući dole, žena ga je videla kako leži ispod prozora. Kada je sišla, prolaznici su već pozvali vozilo hitne pomoći. Dolazeći lekari mogli su samo da ustanove smrt.

Prema rečima Tamare Maksimovne, muž joj je često imao vrtoglavice i nekoliko puta je znao da padne u nesvest.

Rib Davidović je imao skoro 50 godina praktičnog pčelarskog iskustva, predavao je na državnom univerzitetu i radio u kazahstanskoj eksperimentalnoj pčelarskoj stanici. Autor je više od 70 objavljenih radova o pčelarstvu.

- Rib je bio veliki i vredni naučnik. Njegova knjiga "Pčelar Rusije" s pravom se može smatrati priručnikom pčelara - rekao je njegov prijatelj i kolega, šef Društva pčelara glavnog grada, Arkadij Panšin

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.