Kolašinac: Očekujem da prebacim 21 metar

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Avg.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac: Očekujem da prebacim 21 metar

Reprezentativac Srbije u bacanju kugle Asmir Kolašinac nada se plasmanu među prvih šest na prvenstvu sveta u Moskvi, koje se održava od 10. do 18. avgusta.
(FOTO: Politika)
Zaista sam u izvanrednoj formi, što i pokazuje rezultat od 20.80 metara koji sam postigao par dana pred Svetsko prvenstvo. Očekujem da konačno probijem granicu od 21 metar, i to bi mi zaista bila najveća želja, i sa tim ciljem odlazim na prvenstvo – rekao je Kolašinac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Aktuelni evropski šampion u dvorani istakao je da se nada boljem plasmanu nego na Olimpijskim igrama u Londonu:
Nadam se da ću se naći među prvih šest na svetu.
Kolašinac će prvi put izaći na bacalište u kvalifikacijama 15. avgusta.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Svetsko prvenstvo,   London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.