Kenijski akrobata propao kroz zaštitnu mrežu u cirkusu u Moskvi (UZNEMIRUJUĆI PRIZORI)

Izvor: Blic, 14.Mar.2013, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kenijski akrobata propao kroz zaštitnu mrežu u cirkusu u Moskvi (UZNEMIRUJUĆI PRIZORI)

Kenijski akrobata Karo Kristofer Kazungu proleteo je kroz sigurnosnu mrežu tokom svoje tačke u Moskovskom cirkusu i prebačen je u bolnicu sa ozbiljnim povredama. Karo Kristofer Kazungu na podu ispod mreže u cirkusu u Moskvi

PAŽNJA Upozoravamo čitaoce da ovaj tekst sadrži video snimak kojim bi mogao da uznemiri osetljive osobe.

Na amaterskom snimku prikazanom na ruskoj televiziji vidi se 22-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Karo Kristofer Kazungu kako propada kroz mrežu, prenosi AP.

Veliki moskovski državni cirkus je na svom sajtu naveo da je Kazungu bio svestan kada je prebačen u bolnicu. Agencija RIA Novosti citira direktora predstave koji je rekao da je Kazungu pukao jedan pršljen.

Kazungu je jedan od desetak ruskih i kenijskih izvodjača koji učestvuju u ovom veoma zahtevnom i komplikovanom akrobatskom šou.

VIDEO > Kenijski akrobata propao kroz sigurnosnu mrežu (UPOZORENJE: Video snimak bi mogao da uznemiri osetljive osobe):

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.