Još jedan čin samospaljivanja u Tunisu

Izvor: Vostok.rs, 13.Mar.2013, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan čin samospaljivanja u Tunisu

13.03.2013. -

Ulični prodavac cigareta je pokušao da se spali u centru glavnog grada Tunisa, piše u utorak francuski Le Mond. Čovek je pri tome uzvikivao: „Eto vam mladi, koji prodaju cigarete, eto vam nezaposlenost“, „Alah je velik“. Mladić je smešten u bolnicu s teškim opekotinama. U januaru 2011. samospaljivanjem uličnog prodavca Muhameda Buazizija počela je revolucija jasmina u Tunisu i drugim arapskim zemljama.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

UN optužile armiju Malija za etnička čišćenja

Izvor: Vostok.rs, 13.Mar.2013

13.03.2013. -..Kancelarija visokog komesara UN za ljudska prava je u izjavi objavljenoj u utorak optužila vojsku Malija da se sveti etničkim manjinama u zemlji. Prema podacima UN, na udaru su pre svega plemena Tuarega i Fulbe...Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.