Abnormalne padavine i snežne lavine u Rusiji

Izvor: Vostok.rs, 13.Mar.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abnormalne padavine i snežne lavine u Rusiji

13.03.2013. -

Jutro srede u Mosvi je obeleženo velikim snežnim padavinama koje će, prema vremenskoj prognozi, trajati sve do nedelje. Očekuje se da će između 13. i 17. marta pasti i do 25 sm snega.

Zima ne posustaje ni u drugim regionima Rusije. U Čeljabinskoj oblasti snežna lavina je prekrila manji grad Ust-Katav. Pod višemetarskim slojem snega našlo se 7 kuća, ali nema žrtava.

Velike padavine su izazvale veći broj saobraćajnih nesreća u gradu Voronježu. Mnogi putevi su zatvoreni zbog poledice. Delimično je ograničen saobraćaj i u Volgoradskoj oblasti.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

U moskovskom cirkusu pukla sigurnosna mreža

Izvor: Vostok.rs, 13.Mar.2013

13.03.2013. -..U Velikom Moskovskom cirkusu, najvećem stacionarnom cirkusu na svetu, tokom predstave pao je sa velike visine kenijski gimnastičar, javio je obavešteni izvor. „Kenijski akrobata koji je učestvovao u grupnom „letu“, pao je sa velike visine tokom predstave, kad je izvodio finalnu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.