Janković eliminisana na startu Kupa Kremlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2011, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković eliminisana na startu Kupa Kremlja

MOSKVA -

Srpska teniserka Jelena Janković završila je učešće na turniru Kup Kremlja u Moskvi već na startu takmičenja pošto je večeras u prvom kolu izgubila od Ruskinje Jekaterine Ivanove sa 2:1 u setovima - 6:4, 1:6, 6:4.

Prvi reket Srbije i 13. teniserka sveta razočarala je protiv Ivanove u njihovom prvom međusobnom duelu. Janković, koja je na turniru bila postavljena za petog nosioca, igrala je sa dosta oscilacija i neočekivano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je poklekla protiv 23. godišnje Moskovljanke, 175. na WTA listi.

Nakon izgubljenog prvog seta, Janković je u nastavku zaigrala mnogo energičnije, pa je zasluženo izjednačila rezultat na 1:1 prepustivši rivalki samo jedan gem. Činilo se da će Srpkinja nastaviti u istom ritmu, međutim, nervoza i brojne greške upropastili su dotadašnji trud, a raspoložena Ruskinja umela je da iskoristi ukazanu priliku i zasluženo dođe do trijumfa nad favorizovanom protivnicom.

Ivanova će u drugom kolu igrati sa boljom iz sutrašnjeg meča u kojem se sastaju njene zemljakinje Jelena Vesnina i Ala Kudrjavceva.

Druga predstavnica Srbije na Kupu Kremlja Bojana Jovanovski sutra se u meču 2. kola sastaje sa glavnim favoritom, Ruskinjom Verom Zvonarjevom.

Ranije danas na muškom turniru Dušan Lajović je izgubio od Amerikanca Aleksa Bogomolova juniora sa 2:1 u setovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP KREMLJA: Jelena očajna u Moskvi

Izvor: Mondo, 18.Okt.2011

Srpkinja eliminacijom u prvom kolu Kupa Kremlja od malo poznate Jekatarine Ivanove još jednom razočarala svoje navijače.

Nastavak na Mondo...

Jelena Janković eliminisana na startu Kupa Kremlja

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2011, 00:19

MOSKVA - Srpska teniserka Jelena Janković završila je učešće na turniru Kup Kremlja u Moskvi već na startu takmičenja pošto je večeras u prvom kolu izgubila od Ruskinje Jekaterine Ivanove sa 2:1 u setovima - 6:4, 1:6, 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Jelena: Za mene je sezona gotova, u 2012. ću biti bolja

Izvor: Blic, 19.Okt.2011

Najbolja teniserka Srbije Jelena Janković je prilično razočaravajuću sezonu završila na razočaravajuć način - porazom već u prvom kolu turnira u Moskvi i to od Jekaterine Ivanove teniserke koja zauzima tek 175. mesto na WTA listi - 6:4, 1:6, 6:4. Jelena je posle meča najavila da će u 2012....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.