Janko se revanširao Tursunovu, sve bliže srpsko finale u Moskvi!

Izvor: Blic, 21.Okt.2011, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko se revanširao Tursunovu, sve bliže srpsko finale u Moskvi!

Srpski teniser Janko Tipsarević savladao je Rusa Dmitrija Tursunova sa 6:4, 6:2 u četvrtfinalu turnira u Moskvi. Janko će u polufinalu igrati protiv Nikolaja Davidenka, dok drugi par čine Viktor Troicki i Žeremi Šardi.

Tipsarević je bio naoštren za duel sa igračem koji ga je pre nekoliko nedelja neočekivano izbacio u prvom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tokija.

Janku je trebalo 75 minuta da pokaže pre svega sebi da je u vrhunskoj formi i da nije bez razloga prvi nosilac turnira u Moskvi.

Čini se da je meč odlučen u sedmom gemu drugog seta, kada je Janko brejkom poveo sa 5:2, a potom rutinski okončao borbu iskoristivši četvrtu meč loptu.

Tipsarević u polufinalu igra protiv Nikolaja Davidenka, koji je pobedio Nemca Mihaela Berera sa 6:3, 6:2. U tri dosadašnja meča Davidenko je uspešniji i vodi sa 2.1.

Turnir u Moskvi igra se za nagradni fond od 725.000 dolara.


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.