Iz Gasporma poručili: Ruske zalihe gasa dovoljne za 100 godina

Izvor: Capital.ba, 31.Avg.2022, 16:05

Iz Gasporma poručili: Ruske zalihe gasa dovoljne za 100 godina

MOSKVA – Rusija ima zalihe gasa za narednih 100 godina, a pojedina nalazišta će biti operativna i u upotrebi do 2120. godine, izjavio je direktor “Gasproma” Aleksej Miler. FOTO: Agencije “Naše ruske mušterije imaće pristup jeftinom i pouzdanom snabdijevanju energijom. Presudno je imati na umu da domaći potrošači imaju razloga da budu mirni kada je riječ o budućnosti gasa. Zato što imamo zalihe za 100 godina”, rekao je Miler. On je istakao da se zna da će neka nalazišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << koja su sada u razvoju, biti operativna i davati gas ovoj zemlji do 2120. godine, prenio je TASS. Miler je dodao da su takvi indikatori mogući uspostavljanjem i rastom novog ruskog kompleksa za proizvodnju gasa u Jamalu. Srna Чланак Iz Gasporma poručili: Ruske zalihe gasa dovoljne za 100 godina се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Gasprom

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gasprom: Ruske zalihe gasa dovoljne za 100 godina

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2022

MOSKVA - Rusija ima zalihe gasa za narednih 100 godina, a pojedina nalazišta će biti operativna i u upotrebi do 2120. godine, izjavio je direktor "Gasproma" Aleksej Miler.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Miler: Rusija ima rezerve gasa za 100 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2022, 07:24

Rusija ima rezerve gasa za narednih sto godina, a ove zime u skladištima će biti rekordne količine gasa, rekao je generalni direktor Gasproma Aleksej Miler..."Naši ruski potrošači imaće pristup jeftinoj energiji. Ključno je znati da domaći potrošaci imaju dobar razlog da budu optimisti kada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.