Prvo oglašavanje Marine Tucaković nakon borbe sa teškom bolešću

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo oglašavanje Marine Tucaković nakon borbe sa teškom bolešću

Najveći srpski tekstopisac Marina Tucaković nakon teške borbe sa opakom bolešću uspešno se oporavlja i, kako ekskluzivno za Telegraf kaže, dobro se oseća.

- Oporavljam se, hvala Bogu, bolje mi je. I dalje imam problem, imam i kontrole... Svašta tu još ima - rekla nam je Marina, vedra kao što smo i navikli kada je ona u pitanju.

Tucakovićeva je početkom februara operisala tumor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na dojci, a osam meseci nakon operacije otkriva kakve su danas prognoze doktora koji prate njeno zdravstveno stanje.

- Doktori su za sada zadovoljni, ne kažu ništa. Vadim rezultate, idem na kontrole, pa ćemo da vidimo - objasnila  nam je Marina.

Pevačica Jelana Karleuša objavila je fotografiju, kako je napisla sa "najboljim tekstopiscem svih vremena", a Marina fotografiji pozira nasmejana, jer se kako kaže, dobro oseća.

- Ja se sada osećam dosta dobro! - sa osmehom nam je rekla Tucakovićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marina Tucaković se prvi put oglasila i OTKRILA DETALJE SVOG OPORAVKA!

Izvor: Story, 04.Okt.2018

U februaru je saznala da je bolesna… Najveći srpski tekstopisac Marina Tucaković nakon teške borbe sa opakom bolešću uspešno se oporavlja i, kako sada kaže, dobro se oseća. – Oporavljam se, hvala Bogu, bolje mi je. I dalje imam problem, imam i kontrole… Svašta tu još ima – rekla je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.