Zvanično, iz Mančestera u Bundesligu, igraće sa Srbinom!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 15:36

Zvanično, iz Mančestera u Bundesligu, igraće sa Srbinom!

Sada je posao završen.

Fudbaler Mančester junajteda Tahit Čong preselio se u Verder iz Bremena na jednogodišnju pozajmicu, preneo je nemački klub.

Čong, 20-godišnji holandski fudbaler, potpisao je novi ugovor sa Junajtedom u martu, do juna 2022. godine, a sada će na kaljenje u Bundesligu gde će mu saigrač biti reprezentativac Srbije Miloš Veljković.

Fudbaler mlade reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Holandije je 2016. godine iz Fejnorda došao u akademiju Mančester junajteda, a za engleski klub debitovao je u julu 2018.

"I pre dogovora sa Junajtedom, Čong je dobio dozvolu da trenira sa klubom", saopštio je Verder.

Holanđanin nije igrao mnogo za Junajted, nastupio je u pet utakmica, a u julu je sa klupe ušao u igru u utakmici protiv LASK-a, u osmini finala Lige Evropa.

Fudbaleri Verdera pripremaju se za novu sezonu u Bundesligi, koja počinje 18. septembra.

Klub iz Bremena je ostao u ligi, pošto je u dvomeču baraža protiv drugoligaša Hajdenhajma prošao na pravilo postignutog gola u gostima.

📝 Unterschrieben! @TahithC wechselt für ein Jahr zum SV #Werder.

Herzlich willkommen in der grün-weißen Familie, Tahith!💚

👉 https://t.co/GS33gOlnNY pic.twitter.com/A70904L3Q2

— SV Werder Bremen (@werderbremen) August 16, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.