Zvanično: De Hea zlatna rukavica Premijer lige

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 20:06

Zvanično: De Hea "zlatna rukavica" Premijer lige

Golman Mančester junajteda protiv Bornmuta 16. put ove sezone ostao nesavladan i sa tim učinkom nedodirljiv je za konkurenciju

Sezona za Mančester junajted dobiće na kraju srećan epilog.

Ekipa trenera Ten Haga uspeće, izvesno, u nameri da se plasira u Ligu šampiona jer je pobedila, a Liverpul kao najozbiljniji takmac u toj borbi, je izgubio, pa je situacija sada više nego jasna u smiraj borbe za elitu.

Istog dana, stigla je još jedna lepa vest za ekipu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tačnije za njenog istaknutog člana odbrane - Davida De Heu.

Španski čuvar mreže od Premijer lige dobio je nagradu "zlatna rukavica".

Ovo prestižno priznanje znači da je De Hea najuspešniji pojedinac lige između stativa - 16 puta je uspeo da sačuva gol ove sezone. Takav učinak nema nijedan njegov kolega u Premiejr ligi.

Alison je mogao da mu bude pretnja, no kako je golman Liverpula primio gol protiv Aston Vile, ostao je bez šansi da pokupi ovaj pehar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.