Žozeova bomba - Murinjo sve iznenadio i najavio mega transfer!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žozeova "bomba" - Murinjo sve iznenadio i najavio mega transfer!

Ovo leto bi moglo da bude najluđe ikada!

Mančester junajted želi Gereta Bejla, upravo je potvrdio Žoze Murinjo!

Portugalac je na konferenciji za medije uoči duela sa Real Madridom u Superkupu Evrope sve iznenadio što je na ovaj način prokomentarisao status Velšanina u španskom klubu.



"Ako Bejl bude sutra igrao, to znači da Real računa na njega. Ako ne bude, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onda ga čekam ovde, na drugoj strani",
rekao je Murinjo.

"Ako bude igrao u Superkupu Evrope, to znači da je i dalje u planovima Reala. Ako ne  bude, onda to menja situaciju i to što vi pišete je onda istina, da Real želi da dovede nekog drugog igrača, a da ćemo se mi ostali treneri boriti da dovedemo Bejla. Ipak, ponavljam, mnogo toga zavisi od toga šta će biti sa Bejlom sutra, i na startu sezone", istakao je Murinjo.

Portugalac je na ovaj način u svom stilu prebacio pritisak na Real Madrid, jer će sada mediji brujati o tome da Velšanin može da izabere odmah da pređe u Junajted ako već ne igra kod Zidana, što je bio slučaj krajem prošle sezone.

Biće jako zanimljivo do kraja prelaznog roka...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morinjo: Ako je Bejl na izlaznim vratima čekaću ga s druge strane

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2017

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je danas da će se boriti sa drugim trenerima za potpis Gareta Bejla ako Real Madrid bude spreman da proda Velšanina...Šampioni Lige Evropa Mančester junajted i osvajači Lige Evropa Real Madrid sastaće se sutra u Uefa Super kupu u Skoplju..."Ako...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.