Zlatni dečak Španije i definitivno odlazi, šest ponuda na stolu?

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 20:58

Zlatni dečak Španije i definitivno odlazi, šest ponuda na stolu?

Dileme nema, napušta Mestalju i može da bira.

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača Španije, Feran Tores, dobio je dozvolu da napusti Valensiju u slučaju prave ponude.

Tores je više puta odbio ponudu Valensije da produži ugovor, na leto ulazi u poslednju godinu, stoga je sada poslednji trenutak da klub zaradi od njegove prodaje.

Feran ima samo 20 godina, smatra da je pravi trenutak da ode u veći klub, a za njega je zainteresovano čak šest klubova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u pitanju su - Liverpul, Mančester Siti i Mančester Junajted iz Premijer lige, odnosno Barsa i Real, a ima i poziv iz Italije od Juventusa.

Deluje da ne postoji mogućnost da ne napravi značajan iskorak u karijeri, samo je pitanje ko će mu ponuditi značajniju ulogu u timu, a Valensiji veću ponudu.

Ipak, nakon pandemije i godinu pre isteka ugovor, ni "Slepi miševi" ne mogu da se nadaju nekoj većoj, naročito ako već i sam igrač i javno izrazi ovakvu želju da ode...

Tores je dete Valensije, reprezentativac svih mlađih selekcija Španije, ali još uvek nije debitovao za seniorsku, no predviđaju mu blistavu karijeru i poziv Luisa Enrikea prvom sledećom prilikom.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.