Zlatan u tri reči - pobednik, golgeter, duhovit

Izvor: Mondo, 15.Jul.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zlatan u tri reči - pobednik, golgeter, duhovit"

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo odbacio priče da je Šveđanin arogantan tip. "Moraš da ga upoznaš i razumeš da bi shvatio kakav je"

Zlatan Ibrahimović ponovo će sarađivati sa Žozeom Murinjom i to u Mančester junajtedu.

Obojica su zadovoljni zbog toga, iako su mediji spekulisali kako će se "prgavi" Portugalac slagati sa "egoističnim i arogantnim" Šveđaninom.

Novi menadžer Junajteda tvrdi da neće biti problema jer "treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da upoznate Zlatana ako hoćete da razumete kakav je on".

Na odlasku iz Pari sen Žermena Ibrahimović je poručio "Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda", što su mnogi protumačili kao nadobudnu izjavu, ali se Murinjo ne slaže sa tim.

"Tri reči opisuju Zlatana - pobednik, golgeter i duhovit tip. Moraš da ga razumeš. On je zanimljiva osoba i ako ga ne upoznaš možeš da pomisliš da je arogantan. Ustvari, on je veoma zanimljiva osoba. Srećan sam što ću ga imati i što ću ponovo raditi sa njim, ali je i on srećan što će raditi sa mnom", rekao je Murinjo.

Ibrahimović je nedavno potpisao jednogodišnji ugovor sa Junajtedom i tako će ponovo sarađivati sa Murinjom, posle sezone u Interu kada su osvojili Skudeto.

Švedski napadač je u karijeri nastupao i za Barselonu i Milan, pre dolaska u Pariz, a na kraju prošle sezone odlučio je da se u 34. godini oproba i u Premijer ligi.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.