Zlatan doneo trofej Đavolima

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2017, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatan doneo trofej 'Đavolima'

Zlatan Ibrahimović je ukrao Manolu Gabijadiniju titulu junaka finala Liga Kupa, mada se mora dodati da su sudije direktno uticale na rezultat.

Mančester Junajted je osvajač Liga Kupa sa sezonu 2016/17.

'Crveni đavoli' su u finalu na 'Vembliju' savladali Sautempton rezultatom 3:2.

'Sejntsi' su prvi postigli gol, ali je on neopravdano poništen. Dosuđen je ofsajd Manola Gabijadinija, što je bila velika greška sudija.

Pet minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kasnije Zlatan Ibrahimović je golčinom iz slobodnjaka doveo Mančester Junajted u vođstvo. Iskusni Šveđanin je prebacio živi zid i pogodio malu mrežu.

Murinjov tim je duplirao prednost u 38. minutu preko Džesija Lingarda, koji je elegantno plasirao loptu u dalje ćoše posle asistencije Markosa Roha.

Soton je u poslednjim trenucima prvog poluvremena smanjio na 2:1, Manolo Gabijadini je umakao svojim čuvarima i iz neposredne blizine matirao De Heu nakon cenatršuta Vord-Prausa sa desnog krila, a isti igrač je poravnao rezultat početkom drugog poluvremena posle visprene reakcije pred protivničkim golom.

Ispostaviće se da je Italijanu ukraden het-trik.

Pitanje pobednika rešio je Zlatan Ibrahimović tri minuta pre regularnog toka meča. Ander Erera je centrirao sa desnog boka, pogodio Ibru u trepavicu, a ovaj trznuo glavom u svom stilu i zakucao loptu pod prečku.

Mančester Junajted je osvojio 42. trofej u svojoj istoriji i sada je najtrofejnii engleski klub.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

On je suvo zlato Mančesterovo: Ibrahimović doneo drugi trofej Murinju! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017

Pozovi Zlatana Ibrahimovića radi trofeja...Ovom idejom rukovodili su se u Mančesteru letos kada su pod svoje skute doveli Zlatana Ibrahimovića, i to je bila savršena procena koja je već u prvim nedeljama boravka švedskog asa na "Trafordu" dala rezultate, a počela je da donosi i trofeje...Sa dva...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.