Zidan odbio ponudu Mančester Junajteda da nasledi Solskjera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2021, 12:26

Zidan odbio ponudu Mančester Junajteda da nasledi Solskjera

Čuveni francuski fudbaler i bivši trener Real Madrida Zinedin Zidan odbio je ponudu Mančester Junajteda da na funkciji menadžera nasledi Ole Gunara Solskjera, prenosi Bi-Bi-Si.

Kako se navodi, Zidan želi da ostane kod kuće i u budućnosti bi mogao da postane selektor Francuske ili trener Pari Sen Žermena.

Zidan je u dva navrata bio trener Reala i beležio je odlične rezultate - osvojio je tri Lige šampiona, a po dva puta predvodio je "kraljevski klub" do trofeja na Svetskom prvenstvu za klubove, Superkupu Evrope, španskoj ligi i Superkupu Španije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zidan odbio ponudu Mančester Junajteda

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2021

Čuveni francuski fudbaler i bivši trener Real Madrida Zinedin ZIdan odbio je ponudu Mančester Junajteda da na funkciji menadžera naslijedi Ole Gunara Solskjera, prenosi BBC.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.