Zidan: Ferguson je pogrešio kada je dozvolio da Pogba ode

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jan.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Ferguson je pogrešio kada je dozvolio da Pogba ode

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan rekao je da je bivši trener Mančester Junajteda napravio veliku grešku kada je dozvolio da Pol Pogba ode iz njegovog kluba u Juventus.
(FOTO: AP)
Obično se Ferguson ne povezuje sa greškama. Ali, mislim da je mnogo pogrešio kada je dozvolio da Pogba pređe u Juventus. On će postati jedan od najboljih sredinaca u Evropi. On je igrač oko koga se gradi tim – rekao je Zidan britanskim medijima.
Pogba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je 2012. godine po isteku ugovora napustio Mančetser junajted i prešao u Juventus, za koji je do sada odigrao 61 utakmicu i postigao 11 golova.
Zidan je u svojoj karijeri igrao za Kan, Bordo, Juventus i Real Madrid, a za reprezentaciju Francuske je odigrao 108 utakmica i postigao 31 gol.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zidan: Ferguson je pogrešio kada je dozvolio Pogbi da ode

Izvor: Sportal.rs, 12.Jan.2014

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan smatra da je bivši trener Mančester junajteda Aleks Ferguson napravio veliku grešku kada je dozvolio da Pol Pogba ode sa "Old Traforda" u Juventus.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.