Zdjelar se unapred izvinio Junajtedu!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar se unapred izvinio Junajtedu!

Igrače Partizana sutra čeka veliki izazov.

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 18.55 na svom stadionu protiv Mančester junajteda, utakmicu trećeg kola Grupe L u Ligi Evropa.

Vezista "crno-belih" Saša Zdjelar rekao je da svi igrači sanjaju da igraju protiv Mančester junajteda, ali da se za tu utakmicu pripremaju kao za svaku drugu.

"Znamo šta radimo, imamo cilj i nadam se da ćemo dobro ući utakmicu i uraditi ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što smo se dogovorili. Gledamo njihovu ligu, kako igraju lošije, ali mislim da je to  greška. Oni su protiv Liverpula pokazali da igraju ozbiljan fudbal i mogli su da pobede. Ne mislim da će doći da samo odigraju, mislim da su jako kvalitetna ekipa", naveo je on.

Zdjelar je dodao da u Engleskoj navija za Liverpul.

"Izvinjavam se svima iz Mančestera, ali moj klub je Liverpul, Stiven Džerard mi je bio idol", naveo je on.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.