Zbog promašenog penala,rasisti užasno izvređali Pogbu

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog promašenog penala,rasisti užasno izvređali Pogbu

Zbog promašenog penala u Vulverhemptonu, Pol Pogba se našao na meti najužasnijih rasističkih uvreda na društvenim mrežama. Povodom nemilog slučaja, oštrim saopštenjem se oglasio Mančester junajted.
Na meču Midlzbro – Vigan, naša kladionica nudi kvotu 3.15 za igru 1-1.
– Svi u Mančester Junajtedu zgroženi su zbog rasističkih napada na Pola Pogbu. Pojedinci koji su izrazili ova >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << stanovišta ne predstavljaju vrednosti našeg kluba i ohrabrujuće je videti kako velika većina naših navijača to i osuđuje. Učinićemo sve da identifikujemo one koji su uključeni u ovaj incident i preduzećemo neophodne mere. Takođe pozivamo kompanije čije su te društvene mreže da se uključe u istragu – navodi se u saopštenju.
Povodom napada na saigrača, reagovao je i Markus Rašford, sa kojim se Pogba posvađao oko toga ko će da puca sa 11 metara.
Mančester junajted je porodica. Pol Pogba je važan deo te porodice. Napadom na njega, napadate sve nas – napisao je Rašford.
Slavni Francuz je treći fudbaler u samo nekoliko dana koga su rasisti vređali zbog istog fudbalskog greha. Zbog neiskorišćenog jedanaesterca, slično su doživeli mladi igrač Čelsija Temi Ejbraham i fudbaler Redinga Jaku Meite.

The post Zbog promašenog penala,rasisti užasno izvređali Pogbu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogba na meti rasista, igrači Junajteda traže hitne reakcije nadležnih

Izvor: B92, 20.Avg.2019

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba našao se na meti rasističkih komentara posle neiskorišćenog penala na utakmici sa Vulverhemptonom...Vulvsi i Junajted odigrali su nerešeno 1:1, a udarac Pogbe sa bele tačke u 68. minutu odbranio je golman domaće ekipe Rui Patrisio...Mnogima posle meča nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.